Magaxin

Tips og tricks til at holde håret sundt

Artiklen er sponsoreret.

For rigtig mange betyder hårets glans, farve, fylde og længde meget. Der er gode og dårlige hårdage, men heldigvis rig mulighed for at gemme manken væk under en hat eller en hue, hvis det ikke er samarbejdsvilligt. Det kan dog være dejligt at arbejde sig hen imod sundt og modstandsdygtigt hår, så her er lidt gode råd til at holde hårpragten sund og rask.

Næringsrig kost

Vores sundhed kommer til udtryk på mange måder, men hele kroppen reagerer på vores kost, sundhedsmæssige vaner og indre liv. For at holde kroppen – og hermed også håret – sundt og modstandsdygtigt, så er det vigtigt at spise varieret og sundt, fordi alle de nødvendige næringsstoffer og mineraler bliver optaget i kroppen.

Det er også muligt at tage ekstra kosttilskud for at være helt sikker på, at alt bliver optaget og her er new nordic hair volume en mulighed. Fylde og volumen vil have lettere ved at udvikle sig og dermed gøre både hår og hårejer glad. Er du nysgerrig på det, så læs mere om new nordic hair volume.

Spiser vi sundt nok, dyrker nok motion og har nok pauser i løbet af dagen, så vil det helt tydeligt kunne ses på kroppen også. Masser af friskt og grønt, varieret og næringsrig mad har svaret på en del af de udfordringer vi oplever med kroppen.

Behandl håret godt

Ønsker man sundt hår, så kræver det et sundt forhold person og hår imellem. Altså ikke for meget rederi, måske der skal skrues ned for hårvask, kemikalie- og parfumefyldte produkter og i stedet skabes et sundt forhold, hvor håret får luft, sunde produkter og ikke for varmt vand. Tjek op på ingredienserne i dine produkter og undersøg, hvad der egentlig er godt for de lange lokker. New nordic hair volume indeholder f.eks. biotin, zink og keratin.

Kommentarer