Kultur

Signe Svendsen og Hjorth/Skjærbæk

Uden at lefle for nogen eller noget har Signe Svendsen skabt sin helt egen niche i dansk musik. Album for album, koncert for koncert, har hun lagt personlighed til og står tydelig som en stærk entertainer, som sangskriver og med en stemme, der rummer et insisterende nærvær og en sjælfuldhed.

Når Signe Svendsen kalder Palle Hjorth og Lars Skjærbæk ind til turné, er det for at kaste nyt lys over bagkataloget og lufte helt nye sange.

Til foråret kan publikum opleve Signe Svendsens sange i denne nedbarberede, eksperimenterende og nærmest filmiske udgave.

”Det her er et ægte ønskescenarie. Når jeg spiller mine sange i den her trio-version, kan alt vitterligt ske. Vi kan gå fra blåt til storladent, fra fint til voldsomt. Der er plads til at fortælle historierne og plads til at folk kan få lov til at flyde væk fra hverdagen på et trip af ord og toner – jeg elsker det virkelig.”

Sammen med de to musikere har Signe Svendsen indspillet EP’en ”Genbesøgt”, der udkom i august 2021. EP’en består af udvalgte sange fra bagkataloget i helt nye versioner; gen-elsket og ny-indspillet.

Signe Svendsen lancerede sin trio i det vanvittige år 2020 og følger nu succesen op med en turné i marts/april 2022. Det er på mindre venues og steder, hvor folk får en anden og mere intim oplevelse.

Billetsalget starter onsdag 8. december 2021 kl. 10.00

Touren er som følger:

24.03 LIMFJORDSTEATRET. Nykøbing Mors

25.03 BYGNINGEN. Vejle

26.03 KULTURIUM. Ishøj

01.04 ROTATIONEN, HOLBÆK. Holbæk

02.04 BRUNDBY HOTEL. Samsø

07.04 RAMPELYS. Silkeborg

08.04 TEATERBYGNINGEN. Køge 

Kommentarer