Magaxin

Sådan kan du effektivisere nogle af medarbejderfordelene i din virksomhed

Artiklen er sponsoreret.

I en tid, hvor mange ting konsekvent hele tiden skal gå hurtigere og effektiviseres, er der nogle gange nogle fundamentale ting, der kan overses eller bevidst nedprioriteres, hvilket i nogle henseender og for nogle medarbejdere være en ærgerlig situation på arbejdspladsen.

Udliciter afviklingen af disse fordele

En måde, at løse denne problemstilling på kan være at udlicitere varetagelsen af denne opgave, så det ikke er noget, der skal løses inden for virksomhedens egne rammer. Denne løsning kan selvfølgelig kun gøre sig gældende, såfremt at din virksomhed kan finde den økonomiske kapacitet til at betale for denne ydelse. Hvis dette kan lade sig gøre kan du dernæst undersøge dine muligheder for at indføre nogle af disse fordele på denne måde. Det kan for eksempel være ved at arrangere en frugtordning med en virksomhed, der tilbyder dette. FrugtKurven er frugt til virksomheder og frugt og grønt til private. Frugt online og bestil FirmaFrugt og Frugtordning. Så vil der blive bragt lækker frugt, som dine medarbejdere eller kollegaer kan spise af i løbet af arbejdsdagen.

En anden mulighed kan også være at facilitere for kaffe med en kaffemaskine og dertil en levering af diverse dertilhørende elementer såsom mælk. Levering af mælk til virksomheder. Mælk til kaffemaskinen og mælk til kaffeautomat. Økologisk mælk.

Lav en ordning blandt kollegaer

Hvis din virksomhed endnu ikke har den økonomiske kapacitet til at finansiere ovenstående, kan en løsning også være at lave en ordning, hvor kollegaer skiftevis bidrager til at stå for nogle af disse fordele som en frugtkurv eller mælk til kaffen. Det kan også være en anden ordning, der giver mening for jeres kollegaskab. Måske en kageordning eller brødordning, eller hvad der nu er lækkert og meningsgivende for jeres virksomhed og den måde i dyrker kollegaskabet på, således at arbejdspladsen bliver et trygt og rart sted, også selvom tingene går stærkt. 

Kommentarer