Navnenyt

Opkøb: Flere arbejdspladser til Nørre Snede og Give

Foto: Danske Stenhuggerier A/S.

Danske Stenhuggerier er en naturstensvirksomhed, der beskæftiger ca. 175 medarbejdere og har ligget i Nørre Snede i knap 40 år. Nu er der udsigt til, at der bliver behov for endnu flere ansatte.

Den 1. september 2021 overtager Danske Stenhuggerier samarbejdspartneren Zurface’s medarbejdere og produktionsfaciliteter i Nørre Snede. Zurface har i mange år fungeret som underleverandør af natursten til Danske Stenhuggerier.

Virksomheden arbejder målrettet på at øge den danske produktionskapacitet, så leveringssikkerheden til organisationens mere end 70 danske forretninger, samt afdelinger i Norge og Tyskland kan garanteres ud i fremtiden. Aftalen medfører endvidere, at Danske Stenhuggerier vil komme til at producere og levere naturstensprodukter som leverandør til Zurface, der betjener kunder indenfor områderne interiør, belægning og facader.

Indehaver og administrerende direktør Carsten N. Christensen udtaler:

– Opkøbene sker som konsekvens af vores nationale og internationale vækststrategi. Tilsvarende erhvervede vi sidste år virksomheden Gudnason Granit i Give, der ligeledes fremstiller granitprodukter.

Vi opnår tilsammen en effektiv synergi i produktionen og får den nødvendige volumen til at kunne investere i ny produktionsteknologi, der kan sikre vores konkurrencedygtighed. I den forbindelse vil vi komme til at efterspørge yderligere personale til produktionen på begge lokationer.

Der bliver brug for flere hænder til den voksende produktion. Virksomheden beskæftiger både faglærte stenhuggere og personale med en lang række af andre håndværksmæssige kompetencer bag sig og for tiden efterspørges såvel lærlinge som timeansatte i Nørre Snede og i Give.

Carsten Christensen fortsætter: 

– Danske Stenhuggerier vil gerne tage ansvar for næste generation af faglærte stenhuggere og vi leder efter nye unge mennesker, der kunne se sig selv i vores branche. Stillingerne er især relevante for personer med sund fysik, der gerne vil arbejde med deres hænder. Både for lærlinge og timeansatte sker en stor del af oplæringen på selve arbejdspladsen.

Interesserede er velkomne til at kontakte virksomhedens produktionsdirektør Lars Gudnason.

Kommentarer