Samfund

Lokalt Team Rynkeby-hold indsamler stort beløb til kritisk syge børn

Lørdag klokken 10 satte rytterne fra Team Rynkeby Trekanten sig i sadlerne med kurs mod Paris. Starten gik fra Kolding Storcenter, hvor familie og venner var mødt talstærkt op for at ønske god tur til alle ryttere.

Inden afrejse takkede konferencier Jørn Pedersen Team Rynkeby Trekanten, rytterne for deres indsats med at indsamle 899.225 kroner til kritisk syge børn. Også Børn Løber for Børn havde samlet en imponerende sum på 632.368 kroner ind til Børnecancerfonden og Børnelungefonden.

Det lokale servicehold fra Team Rynkeby havde dækket op med kaffe, rundstykker og wienerbrød til familier og venner for at sende rytterne godt afsted på den lange tur mod Paris.

Nu begiver Team Rynkeby Trekanten sig ud på den første del af den årlige velgørende cykelrejse, der skal føre dem gennem Tyskland, Belgien og Frankrig, inden de når målet i Paris.

Lørdagens rute går for team Rynkeby Trekanten fra Kolding til Büdelsdorf i det sydlige Sydslesvig i Tyskland. Det er en rute på 159 kilometer og det ventes, at de når dagens første destination ved 17.30-tiden.

Der er i alt otte etaper og cykelrytterne når Paris i Frankrig den 6. juli.