Magaxin

Gode tips til dig, der gerne vil udforske Vejle

Artiklen er sponsoreret

Leder du efter inspiration til din næste udflugt? Så er der flere oplagte destinationer. Her får du et par gode muligheder, når du gerne vil opleve fjordbyen. Byen byder nemlig på alt fra fantastisk natur og seværdigheder såvel som shopping-muligheder. 

Til den kulturinteresserede

Der er både kunst- og kulturmuseer at gå på opdagelse i. Udflugten kan have et stop ved Fjordenhus, som er en ikonisk bygning og vartegn for byen.

Vil du gerne opleve koncertstemning, grine af stand-up-komikere eller se en musical? Så kan du tage forbi og opleve et af Musikteatrets arrangementer.

I hjertet af Vejle, blandt gågadens fine bygninger med flotte tage af bl.a. tegl finder du en himmel af paraplyer over sommeren.

Vikingetiden kan vække enhvers interesse. En kort køretur fra Vejle ligger Jelling. Her kan du tage en bid af fortiden, når du beundrer Danmarks dåbsattest, Jellingestenen, med de fine runer. 

Store som små naturoplevelser

Vil du gerne væk fra tegltage og asfaltsveje, kan du tage ud til et af de fine områder i og omkring Vejle. Her bliver du inviteret til en aktiv tur i det fri eller at blive betaget af smukke udsigter og ro. Tag på vandretur, eller træd i pedalerne på din mountainbike. Du kan også klatre i trætoppe i Gorilla parken.

Bliv klogere på naturen, bæredygtighed og klima ved at besøge Økolariet, som er et viden- og oplevelsescenter placeret i byen.

Til dig, som drømmer om wellness

Der er ikke noget som ren afslapning og følelsen af velpleje. Det kan du sagtens sætte i fokus. Tag på et eksklusivt spaophold på fx Hotel Vejlefjord, hvor du kan nyde livet i en lækker spa.

Vild med dyr?

Tag børnene med på tur til Givskud Zoo, hvis I gerne vil besøge dyr. Der er også mulighed for en tur gennem Dyrehaven.

Kommentarer