Magaxin

Få isoleret og spar på varmeregningen

Artiklen er sponsoreret.

Er du træt af, at du hver måned kan se, hvordan du bruger uanede mængder af penge til at varme dit hjem op? Selvfølgelig vil varmeregningen altid være større i vinterhalvåret, men det kunne godt tænkes, at du betaler for mere, end du egentlig burde. For hvordan er dit hjem isoleret? Hvis du bor i en ældre bolig, er det nærliggende at tænke, at en del af isoleringen enten er faldet sammen eller decideret mangler.

https://www.danskisolering.dk/ kan du læse meget mere om forskellige typer af isolering. Det gælder alt fra hulmursisolering til loftisolering. Ved lofter gælder det, at der gerne skal ligge 300 millimeter isolering, før man siger, det er dækkende nok. Derfor er den nye isolering da også afhængig af det, der lå i forvejen, da man vælger at blæse den nye isolering oven på den eksisterende – så ligger der allerede en god del, skal der naturligvis laves mindre.

Find ud af, om det er nødvendigt

Er du ikke helt sikker på, om det egentlig skal betale sig for dig at få isoleret hjemmet? Det er naturligvis en investering at vælge at få isoleret, uanset typen af isolering, der er relevant for jer, men i mange tilfælde kan det altså tjenes hjem igen på lavere varmeregninger. Hvis dit hjem allerede er rimeligt isoleret, er det måske ikke tilfældet.

Du kan derfor vælge at få lavet et isoleringstjek, hvor du får fagfolk ud, der kan vurdere, om det er nødvendigt, at du får isoleret. Så kan I også få en snak om, hvad dine tanker egentlig er med det, så du står i en bedre og mere tryg situation, når du skal tage valget om, hvorvidt der skal isoleres eller ej. Du får her også overslag på forventede besparelser på varme – så du får mulighed for at medregne alle faktorer, når du beslutter dig.

Kommentarer