Magaxin

Dette skal du have med, når du tager på campingferie

Artiklen er sponsoreret.

Campingferie er fantastiske og det er skønt at køre på ferie med sin familie og komme lidt væk fra hverdagens strabadser. Når man tager på campingferie, er der flere forskellige ting, som er vigtige at huske. Er du i tvivl om du har fået alt pakket, så læs med her og få inspiration til ting, som er vigtige at have med på campingferie.

Til de varme dage

Når man er på campingferie i campingvogn, så håber man selvfølgelig på gode dage med godt vejr med en masse solskin. Til de dage, hvor varmen virkelig tager over, kan I overveje at anskaffe jer en markise til jeres campingvogn. Markiser til campingvogn er geniale, hvis I har brug for at kunne trække jer og få en pause i skyggen. Når man drager ud i det danske sommerlandskab, er det vigtig at have det helt rigtige udstyr med, og her er en markise simpelthen nødvendig at medbringe.

Fortelt

Efter en lang dag udenfor er det rart at kunne trække sig indenfor. Derfor anbefales det, at I tager på campingferie med et fortelt til jeres campingvogn. Når I har et fortelt, så kan I trække ind om aftenen og sidde inde i varmen, fremfor udenfor eller inde i campingvognen. Hvis I vil gøre det ekstra hyggeligt, så kan I købe nogle lyskæder, som I kan hænge op. Det vil bidrage til at skabe mere hygge og I vil sidde i en hygge belysning.

Borde og stole

Noget andet vigtigt er, at I sørger for at have campingstole og et bord med. Det er lækkert at have et sted på campingpladsen, hvor man kan sidde og spise sin frokost i ro og mag. I kan have bordet og stolene inde i forteltet og hvis vejret tillader det, så kan I altid rykke det udenfor til middagsmaden. 

Kommentarer