Magaxin

De rette redskaber er uundværlige for gør-det-selv typen

Artiklen er sponsoreret.

Er man en gør-det-selv type, er der forskellige redskaber, som man bør have derhjemme, så man er klar til at bygge nye møbler. Hvis man er i gang med at lave et sofabord, hvor man skal save dele af en træplade, kan der være behov for at bruge en skruestik. En skruestik er et redskab, der er beregnet til at fastholde brædder, som skal holdes fast og skæres præcist ud. Den er især god at bruge, når det er afgørende, at brædderne ikke rykker sig, hvor det handler om præcision og sikkerhed. Der findes forskellige størrelser af skruestik til forskellige belastninger afhængig af, hvad man skal bruge og lave. En skruestik består af to bakker, som kan skrues ind mod hinanden ved hjælp af en skrue. Den monteres ofte på et værkstedsbord.

Opnå et flot stykke arbejde

En skruestik er et uundværligt stykke værktøj hos enhver gør-det-selv arbejder. Man letter arbejdet ved opgaver og projekter, hvis man har en skruestik. Mangler du en skruestik? Så findes der et stort udvalg af skruestik og maskineskruestik, hvor der er mulighed for at justere vinklen ved hjælp af en drejefod. De kommer ikke kun i varianter, hvor man kan justere den horisontale men også den vertikale vinkel. Hvis man er i gang med at lave et sofabord, som skal være pænt, kan det være en fordel at bruge en skruestik.

En skruestik til mange formål

Skruestikken kan bruges til utallige formål, og det er kun fantasien, der sætter grænser for, hvad man kan bruge og anvende den til. Når man skal save træplader, kan det være en fordel, at de er fastspændte, da det vil gøre arbejdsopgaven nemmere og mere effektivt. Derudover vil arbejdet også blive udført mere præcist. Man kan bruge en skruestik til at fastholde træ, mens man saver, fastholde jern, mens man sliber det og meget mere. 

Kommentarer